vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Corné Smits uit de startblokken met CS Productions

17 juli 2015 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - Corné Smits is vooral overgoten met enthousiasme. Op 8 juli jongstleden zette hij zijn eerste schrede op het ondernemerspad, de datrum van zijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. CS Productions was een feit... Met een passie voor het regelen en organiseren van evenementen is de Broeksestraat in Babylonienbroek vanaf vandaag the place to be... .

Wie met Smits in zee gaat, trekt met hem op van idee tot en met de uitvoering: 'Zoals de klant het altijd al in zijn hoofd had.' Hij legt het uit: 'Het is mijn uitdaging om voor particulieren en bedrijven het hele traject te verzorgen, zoals de artiesten, de bands, het entertainment, complete drive-in shows, maar ook de aankleding, tenten, de locaties. Kortom, alles wat nodig is'.

Droom
CS Productions presenteert zich aan de hand van een kleurrijk logo (linksonder). De jonge ondernemer zegt daarover: 'Mijn logo drukt creativiteit uit, passende oplossingen bieden, luisterend naar de klant en een aanbod van oneindige mogelijkheden.'
Met de lancering van CS Productions gaat er voor Smits een droom in vervulling: 'Ik kijk hier al jarenlang naar uit. Ik ben bezig geweest mijzelf te ontwikkelen en hier naar toe te werken. Nu is de tijd rijp.' De jonge Smits heeft al de nodige particuliere evenementen georganiseerd zoals bruiloften en partijen. Ook voor bedrijven tikte hij al een enkel event af. Bij radiostation Oké FM is hij in de voorste gelederen te vinden als het om het organiseren van locatie-uitzendingen gaat. Ook daar is Smits junior dus van de partij. Gewapend met al die ervaring en een vlammend enthousiasme wil hij er dan ook vol voor gaan. CS Productions moét op de spreekwoordelijke kaart.

Onderscheiden
Corné Smits wil zich vooral onderscheiden door ervoor te zorgen 'dat ik wel mijn afspraken na kom, te doen wat ik mijn klanten beloof en altijd direct en persoonlijk contact te onderhouden.' Ambities heeft hij daarom genoeg, want amper uit de startblokken denkt hij ook al verder vooruit. 'Hopelijk sta ik over drie jaar bekend als een vertrouwd bedrijf dat doet wat hij beloofd. Ik wil particulieren en bedrijven blij maken met op maat gemaakte pakketten rond een gebeurtenis of evenement. En dan op een manier waar zij jaren later nóg over praten...'

Wie meer info en referenties wil, bezoekt de Facebook-pagina van CS Productions.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.