donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Stemmen Ondernemende Vrouw 2015 tot 7 mei

28 april 2015 (door AalburgNet)

ALTENA - Voor de verkiezing van de meest ondernemende vrouw in Altena zijn opnieuw tien vrouwen geselecteerd. Zij dingen mee naar de juryprijs (Rabo Award 2015), de publieksprijs en de innovatieprijs. De uitreiking van de prijzen is tijdens het Marianne Vos Wielerfestival op zaterdag 9 mei in het Aalburgse gemeentehuis.

De tien genomineerde vrouwen zijn

Stemmen
Criteria voor die voor de genomineerde vrouwen gehanteerd werden, zijn vooral het ondernemend / innovatief zijn in hun branche, de maatschappelijke betrokkenheid en het zichtbaar zijn in (lokale) netwerken.

De jury bestaat uit Fientje Bax (juryvoorzitter – Stichting Altena Kennispoort), Bernadette Hulswit (Manager Rabobank Altena), Cor Spek (AltenaSteden.Net & Open Coffee Altena), columnist Piet Hartman en journalist Hannie Visser-Kieboom. De jury kent straks de Juryprijs (de Rabo Award 2015) toe, alsook de Innovatieprijs.

Daarnaast wordt ook Publieksprijs uitgereikt. Voor die Publieksprijs kan op de tien vrouwen gestemd worden via de site www.vrouwenaltena.nl vanaf 24 april tot en met donderdag 7 mei 12.00 uur. 

De prijsuitreiking van het genoemde eerbetoon is tijdens het Marianne Vos Wielerfestival op zaterdag 9 mei vanaf 13.30 uur in de raadzaal van het Aalburgse gemeentehuis.

Succes
Na het grote succes van de twee voorgaande verkiezingen wordt de verkiezing van 2015 ook op OKE FM breed uitgemeten. Zo worden 29 april en 6 mei de vrouwen door Fientje aan de tand gevoeld in het radioprogramma Aan tafel met...

Stemmen kan tot en met 7 mei 12:00 via de website www.VrouwEnAltena.nl. - Inmiddels zijn er (28-4) ruim 500 stemmen uitgebracht.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.