vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Fietstocht Aalburg Rond komt in de startblokken

25 maart 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - De inmiddels overbekende Fietstocht Aalburg Rond is weer in aantocht. Dit jaar zal deze gehouden worden op zaterdag 13 juni a.s. Ondernemers kunnen nog aanhaken, maar moeten wel snel zijn. De inschrijving sluit binnenkort.

Al vele malen was deze tocht - fietsend Aalburg rond - een groot succes. Niet alleen voor de fietsende deelnemers, maar ook voor de ondernemers. Deze presenteren hun bedrijf aan het publiek. Velen geven dan ook een presentje aan iedere fietsdeelnemer. Dat kunnen ballonnen zijn, lekkere hapjes, drinken, chips en dergelijke. Bij ‘goede’ weersomstandigheden kunen zo maar 1.500 deelnemers mee doen.

OV Aalburg is volop bezig met de voorbereidingen, er kunnen nog een aantal ondernemers bij. De Ondernemersvereniging (OV) Aalburg laat weten: 'Wellicht is het voor ondernemers uit eenzelfde dorp interessant om samen iets te organiseren. Bijvoorbeeld een kleine markt of braderie. Zo kunnen zij de kosten delen en hoeven de fietsers minder stempelplaatsen aan te doen. Wij vragen de ondernemers zelf hiertoe het initiatief te nemen met mogelijke mede-ondernemers. Anderzijds zijn er ook bedrijven gebaat bij fietsers die binnen of op het bedrijfsterrein komen. Voor die groep zal deze vorm van co-presentatie niet interessant zijn. Die afweging moeten ondernemers natuurlijk zelf maken.'

Start
De eerste fietsers zullen zaterdag 13 juni naar verwachting weer vanaf 8.30 uur vertrekken. Dat kan tot 12.00 uur. Tot dan kunnen mensen zich inschrijven, omdat zij anders qua tijd de route niet uit kunnen fietsen. De eindtijd van de fietstocht is 16.30 uur. Inschrijven is alleen mogelijk bij de start-/stempelposten. Andere bedrijven zijn alleen stempelpost.

Aanmelden
Wie als bedrijf, winkel, shop, bureau, kantoor (wéér) mee wilt doen aan dit evenement kan het aanmeldformulier op www.OV-Aalburg downloaden en e-mailen. "Wel graag aangeven of u een kraam wenst." Deelname aan de fietstocht kost niets. Aanmelden moet wel snel gebeuren, omdat de route binnenkort definitief wordt vastgelegd. Wijzigingen zijn dan niet meer mogelijk.

(Foto Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.