vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nominering ”Ondernemende vrouw 2015” gestart

23 maart 2015 (door AalburgNet)

ALTENA - Op 9 mei a.s. weet Altena wie de meest Ondernemende Vrouw van dit jaar is. Tijdens het Marianne Vos Festival, een jaarlijks terugkerend  wielerevent in Aalburg, bereikt de verkiezing het hoogtepunt in het gemeentehuis van Aalburg. Iedereen kan tot maandag 20 april ondernemende vrouwen nomineren, mits zij voldoen aan de criteria zoals beschreven op www.vrouwenaltena.nl.

Zo moeten de vrouwen bijvoorbeeld niet alleen zichtbaar ondernemend en innovatief in hun branche zijn, maar ook maatschappelijk actief.

Nomineren
Vanaf nu kunnen vrouwen zich (laten) nomineren tot en met maandag 20 april aanstaande. Nomineren van ondernemende  vrouwen kan via  www.vrouwenaltena.nl.   
Vanaf dinsdag 28 april tot en met donderdag 7 mei wordt er gestemd voor de Publieksprijs. De uitreiking van de Juryprijs is op 9 mei tijdens het Marianne Vos Festival. Deze jurywinnaar wint dan de Rabo Award voor de Ondernemende Vrouw van Altena - editie 2015

Jury
De jury is dit jaar uitgebreid met Bernadette Hulswit, Manager Bestuurszaken van Rabobank Altena. Zij gaat  Fientje van Stichting Altena Kennispoort, Hannie Visser-Kieboom van het Nieuwsblad van Heusden en Altena, Cor Spek (AltenaSteden.net) en Piet Hartman (columnist) ondersteunen.
 
Radio
Ook Henri Verhagen, stuwende PR-kracht achter streekomroep OKé FM, zal de verkiezing op de voet volgen. De verkiezing voor de Ondernemende Vrouw komt zo wekelijks op de radio in een achttal uitzendingen. Dat gebeurt vanaf 25 maart elke woensdagavond bij Oké FM in het programma  “Aan tafel met...”

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 25 maart  Aan Tafel met de winnares 2013 Juryprijs Marianne Koorengevel
  • 01 april     Aan Tafel met de winnares 2013  Publieksprijs Sandra Paans
  • 08 april     Aan Tafel met de winnares 2014 Juryprijs Leny van der Ham
  • 15 april     Aan Tafel met de winnares 2014 Publieksprijs Jolanda van Ballegooyen
  • 22 april     Aan Tafel - uitzending vijf - de bekendmaking van de genomineerden door de Jury  
  • 29 april     Aan Tafel met de vijf genomineerden (deel 1)
  • 6 mei        Aan Tafel met de vijf genomineerden (deel 2)
  • 13 mei      Aan Tafel met de drie winnaars (Publieksprijs / Innovatieprijs / Juryprijs) in een gezellige terugblik
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.