vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Autobedrijf A. van Rijswijk opnieuw in de prijzen

19 maart 2015 (door AalburgNet)

VEEN - Opnieuw viel Autobedrijf A. van Rijswijk uit Veen in de prijzen tijdens de jaarlijkse occasionactie van autosite www.autotrack.nl.

Het bedrijf aan de Hoge Uitakker schaarde zich, evenals vorig jaar, bij de top van Nederland wat betreft het aantal verkochte auto’s in de maanden december 2014 en januari 2015.

Van Rijswijk over het verhaal achter het behaalde succes: 'Wij kopen uitsluitend jonge leaseauto's die altijd door de dealer onderhouden zijn. Daardoor is de complete onderhoudshistorie bij ons bekend. Elke auto die door Autobedrijf Van Rijswijk wordt gekocht, moet motorisch en technisch in uitstekende staat zijn, uiterlijk in goede staat verkeren en het mag geen schadeauto geweest zijn. Klanten waarderen dat. Ook deze prijzen zijn daarvoor een bewijs. Wij zijn er blij mee.'

Prijzen
Maar naast klantwaardering is er meer. Niet alleen autobedrijven met de meest verkochte auto’s, maar ook de verkopers, konden mooie prijzen winnen. Zowel dit jaar als vorig jaar waren dat onder meer een PlayStation 4, een iPad Air en een jaar lang gratis adverteren op autotrack.nl. Autobedrijf Van Rijswijk ging dit jaar 'naar huis' met een iPad en drie maanden gratis adverteren. Vorig jaar won men eenzelfde pakket plus een PS4.

Consumenten die in deze periode een auto kochten bij de deelnemende bedrijven, maakten kans op drie mooie geldprijzen.

Foto
De mannen van Van Rijswijk zijn beretrots op het behaalde resultaat. Ze gaan er daarom graag voor op de foto.

(Foto Autobedrijf Van Rijswijk)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.