zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Provinciale Statenverkiezing op de radio bij Oke FM

9 maart 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Op woensdag 18 maart mag Nederland - en dus ook het Land van Heusden en Altena - weer naar de stembus. Het rode potlood kan op die dag weer worden gehanteerd. Dit keer voor de Waterschapsverkiezingen, alsook voor de Provinciale Staten. In het kader van deze verkiezingen organiseert OKE FM een regionale verkiezingsavond. Woensdagavond 11 maart staat het radioprogramma OKE Magazine volledig in het teken van de stembus. Lokale kandidaten stellen zich tijdens deze bijzondere uitzending van het actualiteitenprogramma aan de luisteraars voor en lichten hun standpunten toe.

Dit jaar staan er opvallend veel inwoners uit het Land van Heusden en Altena op de kieslijst voor de Provinciale Staten. Jan Ockers van Lokaal Brabant vertelt meer over deze nieuwe politieke partij binnen de provincie. CDA-statenlid Roland van Vugt zal in de uitzending de visie van CDA Brabant presenteren. Ook VVD Brabant, in de persoon van Inge Schüller, zal aanschuiven, evenals Hermen Vreugdenhil. De laatste is als fractievoorzitter voor ChristenUnie/SGP Brabant uitgenodigd.

Impact
Tijdens de uitzending gaat het programma met de lokale kandidaten in op wat zij voor Altena en Brabant willen betekenen, hoe groot de impact van Altena binnen Brabant is en zullen de gasten ook toelichten waarom deze verkiezingen belangrijk zijn.

De speciale Verkiezingsuitzending van OKE Magazine hoort u woensdagavond vanaf 19.00 uur tot 21.00 uur op OKE FM.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.