donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Ballonvaart creatieve actie Makelaarskantoor ViaJoop

19 februari 2015 (door AalburgNet)

AALBURG - Makelaarskantoor ViaJoop uit Wijk en Aalburg start een ludieke campagne: de makelaar geeft een ballonvaart weg. Met deze ludieke actie maken alle inwoners in het Land van Heusden en Altena kans op een luchtballonvaart boven hun eigen woning.

Wie de Facebook pagina van ViaJoop "leuk" vindt en deelt met zijn of haar vrienden, maakt direct kans op een luchtballonvaart boven zijn/haar uw eigen woning. De actie staat inmiddels een dag online en er wordt nu al goed gebruik van gemaakt. 'De eerste reacties zijn ontzettend lovend. Iedereen wil wel eens een keer over zijn eigen huis heen vliegen. Wij bieden op deze wijze de mensen die unieke kans', vertelt Joop van Wijk van het gelijknamige makelaarskantoor.

ViaJoop is de makelaar is sinds twee jaar gevestigd in Wijk en Aalburg. 'Mijn klanten kennen mij inmiddels al langer dan vandaag. Zij kunnen rekenen op de creativiteit en persoonlijke benadering om zo te helpen rond de aan- of verkoop van hun woning', aldus de vindingrijke ondernemer.

Uitslag
ViaJoop zit aan de Anjelierstraat 39 te Wijk En Aalburg. Op Facebook is de makelaar te vinden via facebook.com/viajoop. Over twee maanden maakt Joop van Wijk bekend welke personen mee mogen in de luchtballon.

(Foto ballonvaart © redactie Aalburg.net)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.