donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

N283 dit voorjaar op de schop

22 januari 2015 (door AalburgNet)

REGIO / AALBURG - De provincie Noord-Brabant en Waterschap Rivierenland starten in het voorjaar van 2015 met de reconstructie van de provinciale weg N283 (gedeelte A27 – Meeuwen) en de aanleg van een deel van de nieuwe rioolpersleiding naar de rioolwaterzuiveringsinstallatie in Sleeuwijk.

Vooruitlopend op deze werkzaamheden begint de firma Van Weert in opdracht van de provincie rond 20 januari 2015 (onder voorbehoud van de weersomstandigheden) met het kappen van de bomen die voor deze reconstructiewerkzaamheden verwijderd moeten worden.

De kapwerkzaamheden worden uitgevoerd op werkdagen tussen 9.00 uur en 16.00 uur. De werkzaamheden kunnen enige hinder veroorzaken. De aannemer probeert deze tot een minimum te beperken. De werkzaamheden zijn uiterlijk begin maart 2015 klaar. Dit onder het voorbehoud dat de weersomstandigheden een veilige uitvoering toe laten.

Als afronding van de grootschalige reconstructie wordt het aantal gerooide bomen door middel van herplant ruimschoots gecompenseerd en worden hagen geplaatst. Dit is onderdeel van het beplantingsplan dat deel uitmaakt van de reconstructiewerkzaamheden.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.