zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Harense Smid sluit zich aan bij Electro World

17 december 2014 (door AalburgNet)

VEEN - De Harense Smid in Veen sluit zich aan bij Electro World. De winkel  zal onder de naam Electro World Veen verder gaan. Door aan te sluiten bij een grote Europese inkooporganisatie koppelt eigenaar Dennis van Roosmalen zijn familiebedrijf aan een sterke formule. De klanten worden er beter van.

De oprichters van het bedrijf Ab en Annie Honcoop hebben sinds 1980 de winkel in Veen. Later is de zaak door Dennis van Roosmalen en Brenda van Roosmalen-Honcoop overgenomen. Het  persoonlijke karakter van een familiebedrijf merk je aan alles in de winkel te Veen.  Juist daarom sluiten men aan bij de formule Electro World. Dennis van Roosmalen: "Dit zijn allemaal zelfstandige ondernemers waar persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat."
In de werkwijze en service verandert niets door deze aansluiting bij Electro World. "Wij herkennen ons uitstekend binnen de pijlers van Electro World: Beste Selectie en Beste Service. Door aan te sluiten bij deze organisatie zorgen we ervoor ook in de toekomst dat onze klanten de service kunnen blijven geven die we al 34 jaar waarmaken. Als uitbreiding zullen we ons, in lijn met het hoge service niveau van Electro World, nog meer gaan richten op service aan huis. Zo komen we nog dichter  bij de klant te staan."
De Electro World-formule geeft de Veense ondernemer nog meer mogelijkheden om te doen waar het om gaat, namelijk de klant voorzien van persoonlijke oplossingen, afgestemd op zijn of haar wensen. Om hierbij te helpen heeft Electro World iets unieks. “Een vergelijkingssysteem waarmee onze klanten direct kunnen zien hoe producten scoren op belangrijke gebruiksaspecten zoals gebruikscomfort, onderhoud en kwaliteit.“

De vertrouwde gezichten van het verkoopteam blijven hetzelfde. Alle verplichtingen zoals service en garanties van de Harense Smid Veen worden door Electro World Veen overgenomen. “Hierdoor kunnen onze klanten onbezorgd bij ons blijven aankloppen als zij ondersteuning nodig hebben.

Europees
Electro World Veen wordt nu onderdeel van één van Europa’s grootste spelers op de markt voor consumentenelektronica, met ruim 11.000 ondernemers uit meer dan 30 landen. De organisatie maakt op Europees niveau afspraken met leveranciers, koopt zeer groot in en bedingt uiterst scherpe prijzen.
Van Roosmalen: “Oftewel, de klant profiteert van die voordelige inkoopprijzen. Ook op het gebied van innovatie en topkwaliteit sluit Electro World precies aan bij de visie van Dennis en Brenda. Denkend vanuit kwaliteit stellen wij samen met Electro World zorgvuldig ons eigen assortiment samen en kiezen we voor merken die daar ook zo over denken. Wij willen voor iedereen een passende oplossing bieden in alles wat met TV, computers, was-droog-koel apparatuur en kleine huishoudelijke apparaten te maken heeft. Aangevuld met een verlichting, fitness, tuinmeubelen en linnengoed, onze cadeauafdeling en vuurwerk. Daar werken we dagelijks keihard aan.”

Bij een vernieuwing hoort ook een feestje. Daarom biedt Electro World Veen aantrekkelijke openingsaanbiedingen. Wie kijken wil naar de vernieuwde winkel gaat naar de Bagijnhof 19 te Veen. De koffie staat klaar, zo laat ondernemer Van Roosmalen weten.

(Foto Electro World Veen)


 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.