vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

'Scheiten met die geit'

2 december 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Morgen, 3 december,  ontvangt het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg een speciale gast. Een echte geit!  Een geit met een grote  boodschap. Gewoonlijk is het een van de grootste ergernissen, poepen op het gras. Dit keer is het echter de missie van deze scheitgeit.  Vol in het zicht, aan de voorkant van de school.

Vooraf is het groene grastapijt opgedeeld in kleine vakjes en zijn loten verkocht met de nummers van deze vakken. Wie het lot koopt waar de sgeit zijn eerste keutel laat vallen wint prijs. De hoofdprijs is een volle mand sinterklaassurprises en een etentje in ’t Visserke, het restaurant van de school.

Stofwisselingsziekte
Kortom een originele actie met originele prijzen. De opbrengst is voor gezinnen met stofwisselingsziekte. De leerlingen van klas 2 hebben de lootjes verkocht. Afgelopen week verkocht Harry van der Linden al stroopwafels voor zijn zieke zusje. De enthousiaste ouders van Harry komen woensdag meehelpen op het sGeitterrein en houden nauwgezet de geit en haar eerste grote boodschap in de gaten.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.