zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Studio OKé FM volledig vernieuwd

13 augustus 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - De radiostudio aan de Kortakker in Veen werd afgelopen weken tijdens de zomerstop volledig vernieuwd. Die locatie is het onderkomen van Oké FM. De omroep startte daar afgelopen maandag, 11 augustus, met nieuw elan en betere technische mogelijkheden met het nieuwe radioseizoen.

Tot die tijd draaide de zender nonstop muziek.

Veel vrijwilligers staken de handen uit de mouwen en werden de nodige technische klussen gedaan. Er werd niet alleen apparatuur vervangen, ook werden onder meer beeldschermen en draaitafels verplaatst, waardoor het bedieningsgemak voor de programmamakers enorm toenam. De counter heeft inmiddels veel weg van een cockpit. En dat is tekenend voor een station dat sinds de naamsverandering (Aalburg FM werd Oké FM) een grote vlucht heeft genomen. Inmiddels lonkt ook Zaltbommel...

Oke Magazine
Ook de redactie van AltenaSteden.net schuift woensdag aanstaande weer aan om, samen met Henri Verhagen, het programa Oké Magazine te gaan maken. Opnieuw boordevol actualiteiten, (live) interviews en boeiende achtergrondinformatie over alles wat er in de regio gebeurt. Zo keert dit seizoen  ook het Regionaal Nieuwsblik weer terug met de meest gelezen artikelen van Werkendam.net, Woudrichem.net en Aalburg.net.

Oké Magazine dus op de woensdagavonden van 19.00 - 21. 00 uur  via de 105.3 en 106.4 FM en via internet (stream) via www.oke.fm.

(Foto Oké FM)

Lees meer over:

oke fm radio omroep programma
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.