donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

ZLTO boerenerfdag bij de Aardbeienkweker in Genderen

9 juli 2014 (door AalburgNet)

GENDEREN - Ponyritjes voor de kinderen, eigengemaakte kaas en jam, leuke snuisterijtjes en  gezellige activiteiten voor jong en oud, kortom de boerenerfdag komt er weer aan. Elk jaar weer wordt deze dag georganiseerd op een boerenbedrijf die haar deuren opent voor u en jou. Er heerst er een gezellige drukte en dit jaar heeft het Prinsentuin College een bijzondere activiteit voor de bezoekers in petto.

Dit jaar zal de ZLTO-boerenerfdag gehouden worden op Aardbeienkwekerij de Ruiter in Genderen. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken wat er zoal gebeurt in het proces van een klein aardbeienplantje in de kwekerij tot het proeven van haar heerlijke rode vruchten. Op deze dag zal er bovendien een veiling gehouden worden waaraan iedereen mee kan doen. Op deze wijze maakt u kennis met de verkoop van deze producten.

Welkom
Deze gezellige dag zal gehouden worden op zaterdag 23 augustus 2014. Vanaf 10 uur ’s morgens bent u van harte welkom. ’s Middags om 17.00 uur zal de boerenerfdag afgelopen zijn. De entree is zoals gewoonlijk weer gratis en er zullen voldoende parkeerplekken beschikbaar zijn, deze zullen aangegeven staan op bebording langs de weg.
 

Lees meer over:

boerenerfdag ZLTO aardbeien
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.