vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Paashazen sieren Aalburgse Markt

19 april 2014 (door AalburgNet)

AALBURG - Maakte de spiksplinternieuwe winkeliersvereniging Hart van Aalburg eerder hun oprichting bekend, het paasweekeinde timmerden zij opnieuw aan de weg door Paashazen te lsten paraderen in het winkelgebied rondom de Aalburgse Markt. De hazen liepen daar van 10.00 uur tot 15.00 uur tot groot vermaak van kinderen en ouders..

Er was een actie met het Gouden Ei en klanten wonnen hiermee een mooie cadeaubon van één van de deelnemende winkeliers. Ook konden mensen hun auto kwijt op de Markt die daartoe was opengesteld.

De Paashazen moesten uiteraard ook met grote regelmaat poseren met kinderen. Want wie laat er nu zo'n kans lopen... Gezien de enthousaiste reacties van het winkelend publiek kan de actie geslaagd genoemd worden.

Acties
De volgende acties vanuit het Hart van Aalburg zijn de Kleedjesmarkt op Koningsdag, zaterdag 26 april. Deelname is gratis en de Kofferbakmarkt op eveneeens op zaterdag 26 april. Kosten voor deelname zijn € 10,00. Wel even opgeven uiterlijk 23 april bij CIGO Lucas aan de Markt.

(Foto Hart van Aalburg)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.