woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Hans Verbeek legt voorzittershamer neer bij OV Aalburg

4 april 2014 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Na diverse jaren de voorzittershamer te hebben gehanteerd voor Ondernemersvereniging (OV) Aalburg, liet Hans Verbeek gisteravond het bestuur weten zijn functie met onmiddelijke ingang te willen neerleggen. Redenen voor die 'weloverwogen keuze', aldus Verbeek, zijn tijdgebrek en persoonlijke omstandigheden.

Verbeek blijft nog wel als bestuurder tot het eind van zijn termijn die dan het komende najaar afloopt. Daarna is hij niet meer herkiesbaar. Huidig vice-voorzitter Cor Spek neemt de voorzittersfunctie voorlopig waar. Spek: 'Uiteraard respecteren wij het besluit van Hans. Wij danken hem hartelijk voor het werk dat hij voor de vereniging heeft gedaan. Zijn kennis van Aalburg en zijn netwerk was altijd een welkome inbreng binnen de gesprekken en rond de activiteiten die het bestuur tijdens zijn voorzitterschap heeft ondernomen.'

Nieuwe leden
Onder de leden zou al een wervingsactie gestart worden voor nieuwe bestuurders. Dat besluit was al genomen. Er staan meer bestuursleden op het lijstje van aftreden die niet meer herkiesbaar zullen zijn. Nu de stoel van Verbeek onverwachts ook vrijvalt een reden te meer nieuwe bestuursleden aan te trekken.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.